δυναμικό

Εξ αποστάσεως φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Tο Φροντιστήριο Δυναμικό αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές της επικράτειας που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε φροντιστηριακή εκπαίδευση να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών του.

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

1.Σε ποιούς απευθύνεται;

Απάντηση: Σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών που δεν έχουν κοντά τους κάποιο φροντιστήριο αλλά και σε μαθητές με κινητικές δυσκολίες.

2.Θα κάνω μάθημα μόνος μου;

Απάντηση: Η παροχή των υπηρεσιών μας μπορεί να είναι εξατομικευμένη (ιδιαίτερο μάθημα) ή σε τμήματα.

3.Ποιοί θα μου κάνουν μάθημα;

Απάντηση: Οι πιστοποιημένοι καθηγητές του φροντιστηρίου μας με υπερδεκαετή φροντιστηριακή πείρα εξασφαλίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

4.Με ποιόν τρόπο θα γίνεται το μάθημα;

Απάντηση:Μέσω υπολογιστή η παράδοση του μαθήματος θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να ακούει, να βλέπει τον καθηγητή και ότι γράφει ο καθηγητής θα εμφανίζεται στην οθόνη του μαθητή σε πραγματικό χρόνο.
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι σημειώσεις από την παράδοση, αλλά και συμπληρωματικό υλικό (επιπλέον ασκήσεις, συμπληρώματα θεωρίας, τυπολόγια και ότι άλλο κρίνει ο διδάσκοντας) θα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή.
Το απαραίτητο υλικό αναρτάται στην ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του φροντιστηρίου μας http://mathima.dinamiko.edu.gr. Εκεί ο μαθητής μπορεί να υποβάλει τις εργασίες του, να συμμετέχει σε πρόχειρα διαγωνίσματα, αλλά και να διατυπώνει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το μάθημα.

5. Τι υπολογιστή χρειάζομαι για να παρακολουθήσω μάθημα στο Δυναμικό;

Απάντηση: Οι μοναδικές απαιτήσεις είναι ο υπολογιστής να έχει σύνδεση στο Internet και συνδεδεμένη κάμερα (webcam). Αν υπάρχει πρόσβασή σε σαρωτή (scanner) αυτό καθιστά ποιό εύκολη την παράδοση των ασκήσεων από το μαθητή.

6. Ποιά μαθήματα μπορώ να παρακολουθήσω;

Απάντηση: Στο φροντιστήριο μας διδάσκονται όλα τα μαθήματα, ολών των ειδικοτήτων, Γυμνασίου - Γενικού Λυκείου & Επάλ.

7. Πως διαμορφώνεται το ωρολόγιο πρόγραμμα;

Το Πρόγραμμα Σπουδών του φροντιστηρίου μας είναι διαμορφωμένο ώστε να εξασφαλίζει την άρτια προετοιμασία του μάθητή χωρίς να σπαταλά τον χρόνο και τις δυνάμεις του.

8. Η χρήση των νέων τεχνολογιών αφορά μόνο την εξ'αποστάσεως εκπαίδευση;

Απάντηση: Όχι, καθημερινά στο φροντιστήριο μας ενσωματώνουμε τις νέες τεχνολογίες στη διδασκαλία αλλά και στην διοίκηση με στόχο ένα σύγχρονο φροντιστήριο που θα προβλέπει τις ανάγκες του γονέα και του μαθητή.

9. Πώς μπορώ να ξεκινήσω μάθημα;

Για να δείτε πως θα επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε εδώ.